Phlebologist online konsultation

Gratis telefonisk konsultation giver phlebologen ikke ret til at stille en diagnose! Derfor giver vi dig en unik mulighed for at tilmelde dig en personlig konsultation med en phlebologist i din by Online.
Prisen for konsultationen er angivet i søgeformen for den elektroniske post til phlebologen.

Må ikke selvmedicinske, uden en lægeundersøgelse og en ordentlig undersøgelse, de kan ikke ordinere behandling pr. Telefon. være sund!

Udfyld formularen nedenfor for at stille et spørgsmål pr. Telefon til en phlebologist!


Phlebolog-konsultation udføres kun via telefon!

Spørgsmålet skal være kort og informativt nok. Vær tolerant over for vores specialister, hvis phlebologen ikke ringer i lang tid, så er linjen overbelastet. Normalt afholder en phlebologist en konsultation pr. Telefon på 15 minutter. Vi håber også på din forståelse - phlebologer sover om natten, nattespørgsmål behandles om morgenen. Jeg håber, du nyder vores anonyme gratis phlebologist-konsultation på Doctor's Council..

Læge - phlebologist.

Phlebology er en medicinsk disciplin, der beskæftiger sig med klinisk diagnose, behandling og forebyggelse af akutte og kroniske åreknuder..

En phlebologist er en læge, der specialiserer sig i diagnose, behandling, forebyggelse af sygdomme, såsom åreknuder i de nedre ekstremiteter, åreforkalkning i benbeholderne, kronisk venøs insufficiens, thrombophlebitis osv..

Plebologi i vores tid er en af ​​de hurtigst og dynamisk udviklende medicinske discipliner. Dette skyldes først og fremmest udviklingen af ​​de nyeste teknologier med fremkomsten af ​​grundlæggende nyt udstyr. Det giver dig mulighed for at modtage nøjagtige oplysninger om venenes tilstand, overvåge sygdommens forløb, udføre sparsom, lavtraumatisk behandling og spore dynamikken i den yderligere postoperative tilstand.

For tiden udføres behandlingen af ​​åreknuder enten på poliklinisk basis, eller indlæggelsen varer i en meget kort periode. Dette skyldes et fald i traumer under behandlingen, evnen til at bevare vener så meget som muligt og opnåelsen af ​​en kosmetisk effekt..

Som de fleste er åreknuder bedre forhindret end behandlet senere..

Derfor skal du skynde dig at aftale en phlebologist, hvis du er bekymret for:

- udvidede årer;
- tyngde i benene;
- benkramper;
- træthed, hævelse om aftenen af ​​de nedre ekstremiteter;
- mørkere hud på benene.

Jo tidligere behandlingen påbegyndes, jo lettere bliver behandlingen, jo flere årer kan holde sig sund.
Oftest påvirkes åreknuder af kvinder og ældre..
Begyndelsen af ​​sygdommen kan udløses af graviditet, løftevægte, hæmorroider, ophold i lang tid, iført højhælede sko (normalt højst 4 cm), vane med at krydse ben.

Phlebologen i receptionen vurderer visuelt og ved hjælp af ultralyd tilstanden af ​​venerne, stiller en diagnose, ordinerer passende behandling.

Behandlingen udføres på forskellige måder, afhængigt af sygdommens sværhedsgrad:

- iført medicinsk jersey;
- fysioterapi;
- miniflebektomi (kirurgisk fjernelse af vener);
- phlebosclerosis;
- fibrotyping;
- scleroterapi (injektion af et lægemiddel i en vene for at lukke lumen)
etc.

Hvis venebehandling forsømmes i fremtiden, kan åreknuder udvikle sig til sværere læsioner. Der kan være en blokering af venens lumen - trombose, betændelse i den venøse væg - flebitis, i kombination, føre til en sygdom såsom thrombophlebitis.

Forebyggelse, tidlig diagnose, rettidig behandling og implementering af alle phlebologs anbefalinger er nøglen til sunde vener og smukke ben.

I øjeblikket har folk fra: Moskva, Rostov ved Don, Chita, Arkhangelsk, Skt. Petersborg, Yakutsk, Irkutsk, Penza, Jekaterinburg, Naberezhnye Chelny, Ryazan, Kaliningrad, Izhevsk, Tula, Kemerovo, Novosibirsk, Krasnoyarsk, modtaget råd fra phleolog. Volgograd, Blagoveshchensk, Stavropol, Tambov, Yuzhno-Sakhalinsk, Kaluga, Kazan, Ufa, Ivanov, Chelyabinsk, Voronezh, Krasnodar, Samara, Nizhny Saratov, Novgorod, Petropavlovsk-Kamchatsky, Orenburg, Barnaul, Vladimir, Tyumen, Tomsk,, Belgorod, Cheboksary, Mineralnye Vody, Magadan, Maykop, Lipetsk, Nalchik, Ulan-Ude, Togliatti, Surgut, Khabarovsk, Tver, Petrozavodsk, Salekhard, Astrakhan, Kurgan, Orel, Omsk, Yaroslavl, Gorno-Altaysk, Murmansk andre store og små byer i Den Russiske Føderation.

Phlebologist online konsultation

Når du tilmelder dig en operation
laservenebehandling

og analyser gratis!

Scleroterapi med 20% rabat

For kun 2700 1300 rubler

Vores doktorer

Vores doktorer er medlemmer af AFR OG NKF

BEHANDLINGSMULIGHEDER

Behandling af åreknuder
vene laser

Behandling af håndvener

HVORDAN GER ARTMEDS FLEBOLOGISTER BEHANDLINGEN:

Afhængig af sværhedsgraden af ​​åreknuder og patientens præferencer vælges en behandlingsmetode i vores klinik. Endovenøs koagulation er blevet "guldstandarden" i de udviklede lande i verden, og vi har vedtaget denne tendens..

De nyeste teknologier tillader vores phlebologer at udføre EVLK smertefrit, hurtigt og give patienter en livstidsgaranti for resultatet. Artmed-specialister bruger:

Ultralydscanner. Kontinuerlig overvågning forbedrer nøjagtigheden af ​​indsættelse af laserlysguide til venefistelen.

Pump eller pomp. Takket være dette instrument skabes anæstesi jævnt, benet mister følsomhed over for smerter.

En automatisk klipper, der trækker laserlysguiden ud. Fungerer som et moderne alternativ til håndtræk og distribuerer energi gennem venen. Strømningshastigheden bestemmes af phlebologkirurgen, afhængigt af sygdommens sværhedsgrad, venenes diameter.

Online konsultation af phlebologist

Kære patienter, i forbindelse med den aktuelle situation med coronavirus i verden, såvel som for din ro i sindet og komfort, tilbyder vi dig tjenesten - "Phlebologist-konsultation online".
Dette betyder, at uden at forlade dit hjem, kan du få en phlebologist-konsultation online ved hjælp af din mobile enhed.

Konsultationsomkostninger - 499 rubler.

Konsultationer afholdes i form af en chat eller videoopkald med en læge i mobilapplikationen "Medved.Telemed".

Tilmeld dig en online konsultation

Online høringsmuligheder:

  1. Modtagelse af lægens svar om dine bekymringer, hvilke foranstaltninger der kan træffes, hvis der er behov for yderligere test eller besøg hos en anden specialist.
  2. Konsultation om tidligere foreskrevet behandling.
  3. Fortolkning af eksamensresultater.
  4. At få en anden mening.

Opmærksomhed! En læge kan kun stille en diagnose, ordinere behandling, skrive sygefravær eller recept efter en personlig aftale på klinikken.

Sådan får du en online konsultation?

  1. Du kan tilmelde dig en konsultation på flere måder:
  • Ring til +7 (800) 500-81-18
  • Efterlad en anmodning i formularen på hjemmesiden
  • Anmod om et tilbagekald
  1. Du er enig med administratoren om datoen og tidspunktet for konsultationen med lægen. De vil forklare dig, hvordan du installerer applikationen på din telefon og betaler for konsultationen.
  2. På det fastsatte tidspunkt vil lægen kontakte dig og holde en konsultation.
  3. Som et resultat af høringen modtager du anbefalinger, som du altid kan vende tilbage til i chathistorikken.

Du kan installere applikationen ved hjælp af linket: https://telemed.chat/qr-code

Instruktioner til brug af applikationen til registrering på Clinic of Modern Phlebology - her

Spørgsmål til angiosurgeon

God dag! hjælp venligst med en konsultation. På grund af den aktuelle epidemiologiske situation er det ikke muligt at kontakte specialisterne personligt, og efter udskrivning er der planlagt en konsultation med en vaskulær kirurg. Vi har heller ikke dem i vores by. Jeg vil beskrive situationen: en 55-årig mand. Indtastet i slutningen af ​​april 2020, formodentlig fra TIA (varede ikke mere end 10 minutter, udtrykte sig i det faktum, at han ikke forstod, hvor han var, var desorienteret), mens presset steg til 160/90. Han genvundet hurtigt bevidstheden, hans tilstand vendte tilbage til det normale, men han gik til hospitalet, gennemgik behandling i neurologi og en undersøgelse. Baggrund: væsentlig hypertension 3, risiko 4. To stentings blev udført i 2013 og i 2017. Siden den tid har han taget cardiomagnyl, liprimar, concor, pretarium. Undersøgt i begyndelsen af ​​maj 2020: CT-scanning af tegn på hjernepatologi blev ikke bemærket. MSCTA - aneurisme af den proximale ICA til venstre. Hypoplasia af den højre vertebrale arterie. BCA-ultralyd - åreforkalkning af de ekstrakranielle dele af BCA (CMM op til 0,14 cm) med forstyrret lagdeling med hyperechoic plaques i ICA til højre med stenose 35%, til venstre 40%. Almindelige carotisarterier uden diameterudvidelse, kontrastfyldning er inden for normale grænser, vægge er klare, selv uden tegn på sklerale plaques; forgrening af CCA på begge sider i niveauet for den øverste kant af kroppen C4, uden tegn på indsnævring. Til venstre på ICAs oprindelsessted bemærkes dens ekspansion op til 12 mm, lumen er sammentrukket op til 9 mm bred, op til 12 mm lang. ICA på begge sider med det sædvanlige forløb uden væsentlig begrænsning af lumen. ICA sifoner med et typisk kursus uden tegn på scleroter. plaques. Konklusion: aneurisme af den proximale ICA til venstre. Hypoplasia af den højre vertebrale arterie. Variant af udvikling af Willis-cirklen: fravær af den bageste kommunikationsarterie til venstre.
Hvor farlig er tilstanden, hvad er behandlingsmetoder, er det farligt at vente til karantænes slutning for at finde en specialist? Hvad skal jeg gøre først? Mange tak på forhånd for høringen!

Kære Anna. Afhængigt af resultaterne af CT-angiografi er kirurgisk behandling ikke påkrævet på nuværende tidspunkt. Du bør fortsætte med den ordinerede behandling, kontrol af blodtryk med korrektion af terapi om nødvendigt. En gang om året er kontrol af UZDAS BCA. En lokal konsultation i vores center er i øjeblikket ikke mulig på grund af karantæne.

Hej, for 20 år siden havde jeg en ulykke. Kuglefraktur i underbenet. Et år senere dannedes et trofisk mavesår på bruddstedet. Jeg havde en hudtransplantation, alt helede. Og nu, 20 år senere, begyndte benet at kvælde, og en vild indsnævring dukkede op. Fortæl mig, jeg kan kontakte din klinik for at få en løsning på problemet?

Kære Alexey, desværre, på nuværende tidspunkt er konsultation ansigt til ansigt ikke mulig, fordi. vores hospital er nu redesignet til at modtage patienter med coronavirus. Fra dine klager kan det antages, at du har erysipelas eller thrombophlebitis. For afklaring er det nødvendigt at udføre ultralyd af lemmerne og se en kirurg.

God morgen! For en uge siden udviklede min far meget alvorlige smerter i højre ben, på grund af dette kan han næppe gå. Benet er meget koldt. I går gik jeg til lægen. Diagnose - OSA. Højre lårbensarterieindtagelse, venstre lårbensarteriestenose. NRC IIIb.
Han sagde, at han havde brug for en undersøgelse på et hospital og en presserende rekonstruktiv operation, ellers om 2-3 uger ville spørgsmålet ikke dreje sig om behandling af benet, men om at redde det fra amputation. Gør du disse operationer? Hvad er priserne for dette? Hvor hurtigt kan jeg gå til dit hospital? Er der risiko for at få coronavirus (far er 74 år gammel, vi er meget bekymrede for pandemien) på dit hospital? Mange tak!

Kære Marina, vores center behandler sådanne patienter, men vores hospital er i øjeblikket ved at blive redesignet til behandling af coronavirus.

Lægen lider meget, jeg lider af løbende ben. Jeg sover ikke om natten, presset er steget, værgemåden er væk, hjælp for Guds skyld, kone til den forventede i gangen. Saveliev Vitaly Vasilievich 69 år gammel. Du er ikke gammel.

Kære Vasily Vitalievich. Angiv venligst dine klager mere tydeligt. Jeg forstår ikke fra dit brev. Eller ring på telefon 8 (921) 324-19-62.

God dag! Fortæl mig, hvilken slags undersøgelse du skal gennem for at få en konsultation med en angiolog (eller phlebologist) "i et besøg" eller online (i forbindelse med epidemien)? Jeg er 58 år, mand, kontoransat. Jeg klagede aldrig over mine fødder. For 3-4 år siden følte jeg imidlertid smerter i mit højre ben, på bagsiden af ​​låret, tættere på popliteale fossa, kedelige milde smerter, hvilket gjorde det ubehageligt at arbejde i mere end et par timer. De forstærkes ved at være på huk, bære tunge belastninger, lang gå. Der er adgang til diagnostik (også nu i en epidemi): ultralyd, MR, CT osv. Jeg vil være taknemmelig, hvis du fortæller mig, hvilken specialist der er bedst at kontakte en phlebologist eller angiolog?

Kære Mikhail, lav en ultralydscanning af lemmerne og en MR-knude i knæleddet, afhængigt af resultaterne, vil det være klart, hvem man skal kontakte (en vaskulær kirurg eller en traumatolog). Klagerne ser ud til at være problemer i leddet..

Hej, jeg havde for nylig et angreb, der meget lignede et slagtilfælde, hele min krop, inklusive mit hoved, pludselig blev følelsesløs, ringede i mine ører, sløret syn, kvalme, angst, alt dette varede i minutter et eller andet sted, og i dette øjeblik var jeg meget kold sved hældte skarpt. Jeg kom straks ud af metroen og forstod ikke, hvor jeg var, jeg var fortabt og lidt chokeret for at være ærlig. Svimlende, bange for at falde og hurtigt træt af at gå, jeg sad lidt og kørte videre, 2 dage gik, og nu føler jeg en let følelsesløshed i mit ansigt i den frontale del, noget tættere på mine øjne. Men dette er slet ikke signifikant og næppe mærkbar. Alle funktioner er i orden, ingen forringelse, ingen hovedpine

Kære Ruslan, se en læge eller ring til en ambulance i lyset af den epidemiske situation. De klager, der er beskrevet af dig, kan være manifestationer af covid.

God dag. Min mand er 35 år gammel. På CT-angiografi blev der fundet en atheroskloretisk plak i halspulsåren, stenose var 20%. Kolesterol 3,62, triglycerider 1,21, HDLN 0,68, LDL 2,17, VLDL 0,77, atherogen koefficient 4,32. Fortæl mig, hvad jeg skal gøre næste. Skal jeg tage statiner??

Hej Stenose op til 70% betragtes som hæmodynamisk ubetydelig, og kirurgisk behandling er ikke påkrævet. Overvågning med UZDAS BCA-kontrol en gang om året anbefales. Statiner skal tages, de bremser væksten af ​​aterosklerotiske plaques.

For 2 år siden foretog jeg en ultralydsscanning af Ven mod betaling, fordi mit ben gjorde ondt, der var en slags ødemer, og det findes stadig. Afslutningsvis anstrengt følgende: "Ultralydstegn på insolvens af ventilapparatet i sapheno-popliteal anastomose til venstre, utilstrækkelighed af de perforerende vener i venstre ben, lymfostase i det øverste mediale segment af venstre ben." Jeg gik til klinikken, sendt til staten. På hospitalet sagde de, at da der ikke er nogen trombose, så er operationen ikke nødvendig, bare bær speciel. strømper fra apoteket ved siden af ​​dem til kosmiske priser. Men hvis ventilapparatet er uholdbart, er det virkelig ikke korrigeret på nogen måde? Laser eller noget andet? Benet gør stadig ondt.

Kirurgisk behandling er mulig. Konsultation via person er påkrævet. Den kan udføres efter afslutningen af ​​epidemien Optagelse på telefon 8 (921) 962-92-91.

God eftermiddag, min far har en højre lårbensarterieindtagelse. Allerede for en måned siden blev der udført revaskularisering af osteoperforering af højre underben, ingen ændringer skete, benet gør også ondt, når han går, bliver følelsesløs om natten og er kold. Jeg vil virkelig vide, om det er muligt at redde min fars ben (det eneste)? Er der operationer, der kan hjælpe ham? Alle ultralyd og andre data, jeg kan sende

Send alle data til [email protected]

Jeg læste de sendte dokumenter Baseret på dataene er det værd at forsøge at gendanne blodcirkulationen i lemmet. Kontakt mig på telefon. + 7 (921) 324-19-62

Kolik går over hele kroppen, og det hele startede med de blå falkler på pegefingeren for et år siden.

Det er meget vanskeligt at give et nøjagtigt svar på de beskrevne klager. Brug for en konsultation personligt. Det kan gøres efter afslutningen af ​​epidemien Optagelse på telefon 8 (921) 962-92-91.

Behandling af åreknuder hos en phlebologist

Hej! Jeg er Dmitry Aleksandrovich Slavin, ph.d., lektor, læge i den højeste kategori, førende phlebologist (en af ​​de bedste på webstedet docdoc.ru), vaskulær kirurg ved FleboEstetics klinik. Certificeret specialist i kirurgi, vaskulær kirurgi og ultralyddiagnostik. Medlem af eksekutivrådet for sammenslutningen af ​​phlebologer i Rusland.

Jeg har opereret i over 20 år, og jeg blev interesseret i phlebology efter en praktikophold i Frankrig i de tidlige 2000'ere. Og siden da har videnskaben om blodbehandling været hovedområdet i mit medicinske og videnskabelige arbejde..

Mange teknikker blev udført for første gang i vores region, forbedret og erstattet af andre, mere effektive. Jeg gik fra åbne og endoskopiske operationer i vener til laseroperation af åreknuder, mestrede ultralyddiagnostik og alle typer scleroterapi. Jeg begyndte at udføre de første operationer på vener ved hjælp af en laser i Kazan i 2010, og i dag er denne metode til behandling af åreknuder udbredt i vores republik. Men vi står ikke stille, og hundreder af laseroperationer er allerede blevet udført med succes ved hjælp af ny teknologi med radiale lysstyringer, uden smerter og på vener med nogen diameter. På samme tid er omkostningerne ved laserbehandling ikke steget markant og kan sammenlignes med andre klinikker, hvor stadig forældede optiske fibre anvendes.

Behovet for at oprette dette websted skyldes det store antal patienter, der lider af forskellige venesygdomme, der har mange spørgsmål relateret til deres helbred.

Phlebologist konsultation 1000 rublerUltralyd af vener 1100 rubler et ben

På Internettet og i medierne kan du finde en masse "effektive" metoder til behandling af åreknuder, som for eksempel hirudoterapi, "mirakuløse" støvler, salver og kosttilskud, som ikke kun ikke hjælper, men vil skade i nogle tilfælde.

Manglen på sandfærdig information giver anledning til visse myter om åreknuder hos patienter og udsætter deres besøg hos en specialist. Selvom behandling af en phlebologist i dag kan udføres uden smerter og med høj effektivitet, hvilket bekræftes af oplevelsen af ​​at bruge laserteknikker, hvis effektivitet er tæt på 100%.

Kommercialiseringen af ​​denne retning har ført til det faktum, at utrænede læger, der ikke kender ultralyddiagnostik, der bruger forældede standarder og teknikker, som aldrig har behandlet dette før, begyndte at behandle vener. Efter at have analyseret vores arbejdserfaring forsøgte vi at dække hovedafsnittene på en tilgængelig og professionel måde..

Ifølge moderne statistik lider 25-33% af kvinder og 10-20% af mænd i industrialiserede lande af åreknuder i de nedre ekstremiteter, 3-11% har trofiske hudændringer, trofiske mavesår i 1-2,7%. Høje satser registreres også i vores land. En så høj forekomst af hyppighed gør det muligt at trygt kalde denne patologi en "civilisationssygdom".

På trods af visse succeser, der er opnået på dette område, er problemer med phlebology ikke blevet mindre presserende, hvilket er forbundet med den høje frekvens af sygdomsrelaterede tilbagefald, op til 20% -30% i traditionel åbenåreoperation. Sådanne utilfredsstillende behandlingsresultater er forbundet med manglen på korrekt ultralyddiagnostik, rutinemæssig konstruktion af kirurgisk taktik, langsom introduktion af moderne minimalt invasive behandlingsmetoder i klinisk praksis, manglen på det nødvendige udstyr og uddannede læger i denne specialitet..

Kvalificeret behandling af åreknuder

Vi er klar til at tilbyde dig moderne og lavt traumatiske metoder til diagnosticering og behandling af kroniske venøse sygdomme såvel som de mest overkommelige priser for vores tjenester. I min praksis bruger jeg kun effektive teknikker, der sikrer høj effektivitet..

Du kan få en foreløbig konsultation eller aftale en aftale med en phlebologist i Kazan på telefon: +7 (843) 273-16-17.

Hvordan min åreknude blev fjernet i henhold til den obligatoriske medicinske forsikring

Og de tog ikke en penge

Efter fødslen dukkede en svulmende ven op på underbenet. Phlebologen sagde: ventilerne fungerer ikke, blodet stagnerer, det er nødvendigt at fjerne.

Det skete i august 2018. I en privat klinik betalte jeg 1.500 rubler for en læge konsultation og en ultralydscanning af venerne på begge ben. Der fandt jeg ud af omkostningerne ved operationen til fjernelse af vene - yderligere 50 tusind. Men jeg var ked af pengene, og jeg gennemgik en obligatorisk medicinsk forsikringsoperation.

Et år er gået siden da, og venen generer mig ikke endnu. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan det gik.

Det var skræmmende

På operationstidspunktet var jeg 29 år gammel. Før det havde jeg ingen alvorlige sundhedsmæssige problemer, og selv min bedstemor kunne ikke dele erfaringerne med operationer. Derudover er jeg bange for smerter, og på tandlæge kontoret beder jeg dig om at give mig to injektioner. Derfor var den obligatoriske medicinske forsikringsoperation, især i et almindeligt lokalt byhospital, kun forbundet med det, jeg så i filmene: 70-årige patienter, afdækkede hospitalsvægge, gips, der faldt på deres hoveder, et delt badeværelse på gulvet, dyster medicinsk personale. Jeg vil ikke gemme mig, jeg var meget bange.

Nu hvor alt er gået, er jeg roligere omkring operationer og gratis medicin. Hvis der blandt læserne er mennesker, der ikke er bange for læger ikke mindre end mig, måske denne artikel hjælper dem med at overvinde deres frygt og forbedre deres helbred på statens bekostning..

Henvisning til operation

Vejen til operationen for budgetpenge begynder i den klinik, hvor personen er tildelt. Det så sådan ud for mig: først kom jeg til en kirurg i en polyklinik, han henviste til en vaskulær kirurg på et hospital, en vaskulær kirurg henviste til en operation og opererede på sig selv.

I mit tilfælde blev alt forenklet på grund af det faktum, at klinikken og hospitalet er placeret i samme bygning. De har også et konsultationscenter med snævre specialister: kardiolog, endokrinolog, mammolog, gastroenterolog, vaskulær kirurg og andre læger. Derfor blev jeg faktisk sendt fra et kontor til et andet..

Du kan aftale en aftale med læger telefonisk gennem registreringsdatabasen eller til en speciel service i Krasnodar-territoriet. De registrerer ikke for et bestemt tidspunkt, men for et tidsinterval: for eksempel fra 9 til 13. På dette tidspunkt er du nødt til at komme og gå til receptionen på først til mølle-basis. Jeg kom til den praktiserende læge i klinikken allerede næste dag, og jeg måtte vente to uger på udnævnelsen af ​​vaskulærkirurgen.

Kirurgen i poliklinikken kiggede på afslutningen af ​​en privat phlebologist, følte en vene og gav en henvisning til en vaskulær kirurg i den rådgivende afdeling. Den vaskulære kirurg bekræftede diagnosen af ​​en privat kollega: venen skal fjernes. Hvis dette ikke gøres, vil rådne mavesår begynde at vises på benet med tiden, og der vil dannes blodpropper inde i vene - generelt er der lidt behageligt. Operationen kaldes phlebectomy, og den udføres i henhold til den obligatoriske medicinske forsikring.

Jeg blev tilbudt at gennemføre operationen enten i september, en måned senere - der var et "vindue" i kirurgens tidsplan - eller på sin side i december. Jeg valgte december: Vi er varme indtil november, og på det tidspunkt vidste jeg allerede, at jeg efter operationen skulle bære kompressionsundertøj i fem måneder. Det er halvdags glæde ved varmen.

Og jeg var ikke mentalt klar. Til min frygt for operationen blev der tilføjet den offentlige mening i personen til pårørende, kolleger og naboer. De forsikrede mig om, at mit ben ville blive mistænket på det lokale hospital, så jeg må bestemt gå til det regionale centrum, Krasnodar (Moskva, New York, understrege det nødvendige) til operationen. Og der er også en shaman i Gelendzhik - han vil tale vene, og alt vil være fint.

Undervejs googlede jeg, at anæstesi er en uforudsigelig ting, jeg kan falde i søvn og ikke vågne op. Derfor havde jeg også brug for tid til at skrive et testament og give min mand værdifulde instruktioner om kremering..

Operationen var planlagt til 13. december. En uge efter denne dato blev der planlagt et nytårs firmafest i en anden by, og jeg sagde allerede mentalt farvel til ham: mens jeg kommer væk fra anæstesien, mens stingene fjernes, indtil jeg vender tilbage til mit sædvanlige liv. Alt dette satte mig i en tilstand tæt på panik.

Flebektomi af åreknuder udføres under obligatorisk medicinsk forsikring eller for penge. I det fjerde Sochi byhospital, hvor jeg blev opereret, er pengene 54 tusind rubler, 10 tusind billigere end i et privat medicinsk center, hvor jeg først ansøgte

Analyser inden operationen

Den vaskulære kirurg gav mig også en liste over test, der skal gennemføres for operationen:

  1. Generel blodanalyse.
  2. Generel urinanalyse.
  3. EKG.
  4. fluorografi.
  5. Tests for HIV og AIDS.
  6. Analyse for gruppen og Rh-faktor blod.
  7. Ultralyd af vener.

Med denne liste gik jeg til fastlegen, der gav mig alle retninger og forklarede, hvad jeg skulle gøre i hvilken rækkefølge. Det var omkring en måned før operationen.

Jeg lavede fluorografien samme dag: da klinikken og hospitalet er i samme bygning, gik jeg bare ned en etage til røntgenafdelingen, stod i kø en times tid og gik rundt på hospitalets plads i en halv time mens jeg ventede på resultaterne. Jeg donerede blod, urin og EKG næste dag, det tog ca. tre timer. Næsten alle test var klar om 3 dage, HIV og AIDS på 10 dage.

Der gik noget galt med ultralyden i venerne: Ved udgangen af ​​året var alle steder bookede, og jeg kom ikke på det. Men den vaskulære kirurg beroligede mig: inden operationen skal du stadig undersøge igen, så nu kan du ikke betale for det.

I et privat laboratorium udføres de samme test hurtigere, men på denne måde har jeg gemt mere end 3000 rubler - sammenlignet med priserne på Sochi "Invitro".

Resultater af fluorografi og blodprøver

indlæggelse

Jeg kontrollerede min vilje, købte nytårsgaver og dekorerede træet, og derefter begyndte jeg at være klar til at gå til hospitalet. Jeg lægger dokumenter, strømper, pyjamas, et håndklæde, et varmt sjal, tandpasta, shower gel, slik, kaffe, et termokrus, en bog og hovedtelefoner i tasken. Når jeg så fremover, var jeg ikke nødt til at tage bogen, men med mængden af ​​slik blev jeg begejstret.

På akuttafdelingen viste det sig, at jeg ikke havde henvist til operationen fra den generelle kirurg i poliklinikken. Endnu en gang var jeg glad for, at alt var i en bygning: uden for +5 ° C og regn - en typisk Sochi-vinter. I klinikens modtagelse mødte de mig halvvejs og gav mig en billet til lige nu. Efter at have brugt kun fyrre minutter på linjen, modtog jeg det eftertragtede dokument.

I afdelingen for vaskulær kirurgi fik jeg en sygefravær i hele mit ophold på hospitalet. Som det blev fortalt mig, vil alt tage 3-5 dage, men ingen vil holde mig på hospitalet for meget tid. Så snart jeg endelig kommer op og intet truer mit helbred, bliver jeg udskrevet.

Situationen på afdelingen var forskellig fra billedet af hospitalet, som blev dannet i mine sind takket være biografen. City Hospital nr. 4 blev grundlagt i 1960'erne, men bygningen blev genopbygget og moderniseret til OL. Det var tilsyneladende derfor, at jeg ikke fandt de ujævne vægge, klagende patienter og stænger på vinduerne. De satte mig i en afdeling for to med separat badeværelse, klædeskab, spejl, stor seng og en masse sokler og knapper i hovedet. Det var meget rent og støjsvagt.

Afdelingerne er rene, og der er en masse uforståelige knapper og pærerAnamnesis for hver patient

Efter indlæggelse kom en kirurg til afdelingen og sagde, at operationen var planlagt til i morgen kl. 11, og at jeg endda kunne spise en let middag. Senere besøgte anæstesiologen mig og sagde, at anæstesien ville være rygmarv - det vil sige, jeg ville være i mig selv, jeg ville bare ikke føle den nederste del af kroppen. Jeg var meget glad for dette, fordi jeg var bange for anæstesi - det er her, en person er slukket helt. Chancerne er store, at viljen ikke vil være nyttig for mig.

Jeg var så glad, at jeg ringede til min mor. Hun kom og bragte pommes frites, cappuccino og ostesaus - bedømt efter lugterne fra spisestuen, ville jeg ikke gå dertil. En let aftensmad fandt sted i afdelingens lobby. Men jeg måtte sprede, fordi kirurgen mistede mig. Han ledte efter mig efter en ultralyd. Vi undersøgte mine årer, og derefter trak lægen en linje for den fremtidige operation på mit ben og forklarede detaljeret, hvad jeg ville have.

Kort sagt, det var sådan jeg forstod alt. Små udskæringer foretages i lysken og anklen med en laser, ca. 2 cm hver. Åreknuden er gennemboret i hele sin længde og trækkes ud af snittene som en streng. Handlingen er minimalt invasiv, det vil sige med minimal indgriben i kroppen og minimale risici. Efter operationen fandt jeg 10 punkteringer og to små forbrændinger fra en laser - ingen sting eller ar. Jeg vidste ikke om sådanne teknologier, og da jeg fandt ud af det, troede jeg ikke, at de i Sochi virkelig vidste hvordan. Undskyld læger.

Gratis konsultation af vaskulær kirurg online

God eftermiddag, jeg har stenose i venstre karotisarterie 45%, vedvarende hovedpine, svaghed, nakkesmerter, svimmelhed. Kardiologen ordinerede aspirin, nicotinsyre, Mexidol i tabletten, Roxer. Jeg drukket i 2 uger, der er ingen ændringer. Hvad skal jeg gøre næste.?

Spørgsmål nr. 236909besvaret (1)05/20/2020 13:42
05/23/2020 03:14

God dag. Først og fremmest anbefaler jeg at kontakte en praktiserende neurolog. Fra den vaskulære kirurg har du ingen indikationer for operation på carotisarterierne. Du får vist et konstant indtag af aspirin 100 mg / dag, rosuvastatin 20 mg / dag, og du kan tage Duzofarm 200 mg kurser 2 r / dag i 2 måneder. Gentag Uzi Btsa efter 6 måneder uden fejl.

Hej! I 2017 blev min mand diagnosticeret med åreforkalkning i de nedre ekstremiteter og gennemgik en bypass-kirurgi (implantater, såkaldte bukser blev syet ind.) I dag indlægges han med et trofisk mavesår på sålen, lægen ordinerede en computertomografi og på baggrund af resultaterne af undersøgelsen foreslog kirurgisk indgreb (shunt på højre side tilstoppet, rengøring er nødvendig). måske er der andre behandlingsmetoder? Skæring igen langs den gamle søm er skræmmende, og vil det hjælpe.

Spørgsmål nr. 228616besvaret (1)04/28/2020 09:02
04/30/2020 09:32

Operationen er nødvendig, der er ingen andre behandlingsmuligheder. Jeg anbefaler ikke at udsætte operationen, fordi dette kan føre til kritisk iskæmi i underekstremiteten, gangren og efterfølgende amputation.

Hej, vener kom så tæt som muligt ud, er disse vener farlige. Fortæl mig, hvis det hele er tilfældet på grund af hormonelle piller eller stress - efter at have stoppet med at tage pillerne eller stoppe belastningen, vil de stadig forblive?

Spørgsmål nr. 226883besvaret (1)04/24/2020 12:20 PM
04/26/2020 10:20

Brugen af ​​hormonelle antikonceptionsmidler som en præventionsmetode er meget uønsket, fordi uden undtagelse øger alle hormonelle antikonceptiva risikoen for at udvikle åreknuder, venøs trombose og brystkræft. Lægemidler i denne gruppe ordineres strengt individuelt og kan udtages udelukkende på anbefaling af en fødselslæge-gynækolog som et middel til behandling af sygdomme i det kvindelige reproduktive system.

God eftermiddag, fortæl mig, at wessel duet blev afbrudt, kan dette stof erstattes med en anden analog. Høringsarket vedlagt

Spørgsmål nr. 226791besvaret (1)04/24/2020 08:08
04/26/2020 10:38

Dette stof har en generisk version - Angioflux. Det kan bruges i de samme doseringer som det originale lægemiddel.

Hej. Finger gør ondt. I en bøjet tilstand, når man prøver at rette det, mærkes smerte. Hævelse. Staten er allerede som en måned. Har ikke brudt eller slettet det hvor som helst. Tidligere var der heller ingen sygdomme forbundet med fingeren. Det føles stærkere om morgenen. I en rolig tilstand vælder han også. Vedhæftet foto

Spørgsmål nr. 226529besvaret (1)04/23/2020 16:35
04/23/2020 16:47

Hej. Lidt er tydeligt fra dette foto. Ledbetændelse er mulig. Prøv at sætte kompresser med Dimexide: Hej, start med komprimerer med Dimexide: 1 flaske Dimexide til 3 pakker med 0,5% novocaine, 5 ml hver, bland alt i en 0,5 liters krukke med en skruehætte. Fugt 4-sl gasbind og pres kraftigt for at dække stedet for smerter foran og på siderne, komprimeringstiden er 2 timer, læg serviet i en pose og opbevar det sammen med dåsen i et mørkt skab. 1 gang om dagen i 2-3 uger, derudover kan du smøre 2-3 gange om dagen med anti-inflammatoriske cremer - diclak, arthrosilene, Aertal creme. Kontakt en ortopæd eller reumatolog ved den første mulighed. være sund!

Hej, en del af min krop bliver følelsesløs på "lyash" i det ydre lår, der er også prikkende og prikkende fornemmelser. Går det ikke 3 måneder? Hvad kunne det være??

Spørgsmål nr. 226517besvaret (1)04/23/2020 16:08
04/26/2020 12:18 PM

De symptomer, du beskriver, har intet at gøre med sygdomme i det vaskulære system. Jeg anbefaler at kontakte en neurolog hos den lokale poliklinik.

God dag. På barselhospitalet sugede barnet kraftigt igennem knytnæven, dannet et blå mærker, kapillærer sprang, ånderød, gennem et tilsyn med sygeplejersken (de tog barnet til en generel blodprøve). De sagde, at det ville forsvinde med intet og uden grund til at behandle. I øjeblikket er vi 3,5 måneder gamle, skadestedet er ikke steget med væksten af ​​hånden, huden er let lettet, men der er en let brun farvetone, plus karene vises, når hånden ikke understøttes, der er nogle pletter der ligner blodgennemstrømning. Der er altid et uforståeligt mønster på huden. En børnelægers børnelæge kan ikke give klare anbefalinger. Fortæl mig, hvad det kan være, og hvilken specialist jeg skal kontakte.

Spørgsmål nr. 224694besvaret (1)04/19/2020 20:23
04/19/2020 09:33

Hej.
det kan være medfødt telangiektatisk marmoreret hudsyndrom eller en variant af hæmangiom. behandle en anden børnelæge eller kompetent dermatovenerolog. Jeg ser ikke nogen grund til bekymring, men jeg er nødt til at observere hos nogle af lægerne. være sund!

Hej! Jeg blev syg på den indre del af låret, en lille sæl dukkede op, der er ingen temperatur, så blev den også syg på indersiden af ​​læggen med let rødme.

Spørgsmål nr. 223587besvaret (1)04/17/2020 07:12
04/21/2020 02:10 AM

Spørg hudlægen med et foto igen.........

Hej, min mand gennemgik et strålebehandlingsforløb i prostata-sengen og i området omkring inguinale lymfeknuder, efter tre måneder var der ødem i lysken og ødem i pungen. Den vaskulære kirurg, der er ordineret behandling (Detralex Antistax og Escuzan), kan alt dette tages sammen? takke.

Spørgsmål nr. 223387besvaret (1)04/16/2020 16:22
04/18/2020 12:38 PM

Referencemidlet til behandling af lymfødem er Detralex i en dosis på 1000 mg, 1 tablet en gang dagligt. Ifølge de nyeste data kan varigheden af ​​behandlingsforløbet være op til 12 måneder. Jeg anbefaler ikke at ændre det originale franske lægemiddel til forskellige generika, hvis kvalitet er meget tvivlsom.

Hej. Jeg har klager over tyngde, en følelse af fylde, hævelse i de nedre ekstremiteter. Jeg ved, at dette er symptomer på åreknuder. Er det muligt at drikke Vasonit, og vil dette stof lindre disse klager? Et behandlingsforløb? Og er det muligt at drikke i kombination med Detralex.

Spørgsmål nr. 223359besvaret (1)04/16/2020 15:21
04/18/2020 12:56 PM

Komprimeringsstrømper er benchmarken i behandlingen af ​​kronisk venøs insufficiens. Det har en tredobbelt handlingsmekanisme:

1. Reducerer markant den patologiske venekapacitet i de nedre ekstremiteter på grund af komprimering af de intermuskulære venøse plekser og perforerende vener.

2. Forbedrer ventilapparatets funktionsevne i tilfælde af dets relative utilstrækkelighed ved at reducere venerens diameter.

3. Øger hastigheden for venøs blodstrøm.

Der er flere regler for valg af komprimeringsstrømper:

1. Valget mellem golf, strømper og strømpebukser udføres efter princippet: “+20 cm til den øverste synlige kant af venerne”. Undersøg dig nøje og tydeligt, hvor den øverste synlige kant af venerne er. På baggrund af dette skal du bestemme, hvilken slags strik du har brug for.

2. Komprimeringsstrømper vælges strengt individuelt for en bestemt person (efter størrelse). Det bør ikke falde af, samles i folder, og bør ikke trykke så meget, at du straks vil rive det af og smide det væk.

3. Traditionelt bruges den anden funktionelle kompressionsklasse til behandling af kronisk venøs insufficiens.

Derudover er der særlige instruktioner:

1. Hvis du ikke kan bære anden klasse trøje, skal du købe førsteklasses trøje. der er en "gylden regel": "Bedre første klasse end ingen".

2. Strikstøjet begynder at strække, når det er slidt, og dets klasse falder. Ideelt skal jersey skiftes hver sjette måned, men i betragtning af dens høje pris beslutter alle dette emne individuelt.

3. Når man bærer strik, kan følelsen af ​​følelsesløshed og forkølelse ses. Dette er normalt.

4. Brug af trøje er kategorisk kontraindiceret, hvis den ledsagende sygdom er åreforkalkning af de nedre ekstremiteter (OASNK) med et ankel-brachialt indeks (ABI) mindre end 0,8 (bestemt ved at udføre ultralydsduplex-scanning af underarmens arterier (USDS). Dette kan føre til kritiske iskæmi i lemmerne, gangren og amputation.

Hvad angår venotonics, er referencelægemidlet i denne gruppe Detralex i en dosering på 1000 mg, 1 tablet en gang dagligt. Ifølge de nyeste data kan varigheden af ​​behandlingsforløbet være op til 12 måneder. Jeg anbefaler ikke at ændre det originale franske lægemiddel til forskellige generika, hvis kvalitet er meget tvivlsom.

Endelig er det nødvendigt at forstå, at det kun er muligt at slippe af med åreknuder ved operation. Jeg anbefaler ikke at vente på den naturlige udvikling af processen, men at søge hjælp fra en vaskulær kirurg. Moderne vaskulær kirurgi kan tilbyde mange minimalt invasive metoder til eliminering af åreknuder, såsom scleroterapi, laserudslettelse og radiofrekvensablation. Den vaskulære kirurg hjælper dig med at vælge den mest optimale behandlingsmetode.

Hej, efter fysisk anstrengelse blev sådanne årer mærkbare, og små stjerner omkring 2 mm langs benene, og der var skarpe smerter, når benet blev strakt. Bagved hvor knæet bøjede. Kunne det være åreknuder fra belastningen? Og vil det gå, hvis det kommer fra sport,?

Spørgsmål nr. 223211besvaret (2)04/16/2020 09:12
04/18/2020 07:40

Retikulære åreknuder bør ikke ledsages af et sådant udtalt smertesyndrom. Personlig konsultation med en ortopædkirurg anbefales.

04/16/2020 14:13

Hej! At dømme efter billedet er dette kosmetiske åreknuder (retikulær). det forsvinder ikke af sig selv, men sådanne fartøjer påvirker ikke helbredet. Smerten skyldes sandsynligvis led eller nerver. Disse vener forårsager ingen symptomer. Sådanne kosmetiske defekter fjernes ved hjælp af scleroterapi eller kryo-laser scleroterapi (ERASER). For fuldstændigt at udelukke alvorlige åreknuder, skal du foretage en ultralyd af venerne i de nedre ekstremiteter og besøge en phlebologist.

Hej. For fem dage siden blev benet under knæet meget stærkt. Føler sig indvendig, som om overdøvet med kogende vand. Ingen salver hjælper. I dag er der røde pletter på det foto, jeg vedhæfter. Smerten er konstant og giver ikke slip.

Spørgsmål nr. 222448besvaret (1)04/14/2020 16:10
04/16/2020 14:04

Hej. Disse symptomer er sandsynligvis forbundet med en klemt gren af ​​en nerve eller problemer i lumbosacral rygsøjlen. Her har du brug for en konsultation med en neurolog.

For to år siden, efter stenting i højre n / a, ordinerede angiologen en IV hver sjette måned med medicinen Wessel Douay F eller Angioflux. Det var tid til den næste dråber, og medicinen og originalen og den analoge forsvandt fra apoteker i hele byen. Hvad skal man gøre i dette tilfælde, og hvad der kan erstattes?

Spørgsmål nr. 221731besvaret (1)04/12/2020 23:26
04/14/2020 09:30

Du kan erstatte den med Pletax 100 mg, 1 tablet 2 gange om dagen, før måltider. Det anbefales ikke at spise fedtholdige fødevarer inden for tre timer efter indtagelse af stoffet. Hvis fordøjelsesproblemer opstår under indtagelse af medikamentet, er det nødvendigt at reducere dosis til 50 mg ad gangen. Dosis bør også reduceres, hvis der opstår en hovedpine og tages Omez. Hvis du har hjertesvigt, er dette en absolut kontraindikation for at tage medicinen.

Jeg har åreknuder i de nedre ekstremiteter. Jeg prøver at holde mig til en diæt, bære komprimerede knæstrømper, når jeg spiller sport. Sygdommen gav ikke anledning til bekymring. For to uger siden følte jeg en ubehagelig trækfølelse i kalveområdet. Lille tykkelse af vener (5-7 cm), let smerte ved palpering føles ved berøring. Jeg har mistanke om thrombophlebitis. Han begyndte konstant at bære en elastisk bandage, drikke aspirin (125 mg pr. Dag), drikke daflon, smøre med hæmorrodesalve. Jeg er på forretningsrejse i udlandet i Afrika, der er intet at finde på apoteker, der er praktisk taget ingen medicin. Inden for to uger forsvinder disse sæler enten eller forekommer de andre steder i kalven, og de optrådte også i den ydre vene på det indre ben på det samme ben. Fortæl mig, hvilke penge jeg kan bestille fra Rusland under hensyntagen til, at jeg kun kan vende tilbage i juli? Kan jeg gå i sport (boksning, fitness)? Andre henstillinger?

Spørgsmål nr. 221500besvaret (1)04/12/2020 01:49 PM
04/14/2020 09:56

Referencemedicinet til behandling af kronisk venøs insufficiens er Detralex i en dosis på 1000 mg, 1 tablet en gang dagligt. Ifølge de nyeste data kan varigheden af ​​behandlingsforløbet være op til 12 måneder. Jeg anbefaler ikke at ændre det originale franske lægemiddel til forskellige generika, hvis kvalitet er meget tvivlsom.

I tilfælde af åreknuder anbefales følgende sportsgrene ikke: fodbold, basketball, volleyball, tennis, bodybuilding, forskellige typer kampsport, alpint. Alle andre sportsgrene er helt accepterede.

God dag! Mit navn er Alena, i 2016 blev jeg diagnosticeret med grad 3 åreknuder i det lille bækken, sklerose blev udført, og efter det havde jeg øjeblikkeligt symptomer: venstre side af mit ansigt flød ud, støj i øret, det var vanskeligt at sluge, i siddende stilling var min mave oppustet, nederste del af ryggen og bagdel var følelsesløs benene flyder, korsryggen til venstre i regionen af ​​L5-hvirvlen gør ondt. Problemer med vandladning. Jeg havde mave-, nyre- og neurologiske undersøgelser. Er det muligt, at dette er en bivirkning af sklerose.

Spørgsmål nr. 220188besvaret (1)04/09/2020 10:52
04/12/2020 08:29

Dette er ikke forbundet med sklerose, lav en MR af hovedet og rygsøjlen og kontakt en kompetent neurolog

hej, jeg havde blodpropper i mine nedre ekstremiteter, gennemgik kirurgi, bandagerede en vene, efter operationen begyndte alvorlige smerter i benet, jeg fik ordineret warfarin, med tiden blev blodpropperne løst, men smerten gik ikke væk, jeg blev udskrevet for at arbejde, de sagde at de ikke ville blive behandlet yderligere, jeg arbejder i 12 timer på et sted på mine ben sagde de at drikke warfarin yderligere, de udnævnte ingen yderligere behandling, de sendte mig ikke til vaskulær kirurg i hele tiden, jeg ultralyd selv 2 gange, tog blod og intet andet, hvad skulle jeg gøre næste, læg dig og der er svære smerter, jeg kan ikke gå meget, mit ben begynder at give op smerter og følelsesløshed, jeg tilføjer foto 2 af ultralyden og den behandling, som jeg fik ordineret

Spørgsmål nr. 219728besvaret (1)04/08/2020 09:02
04/10/2020 09:42

Du skal foretage elektroneuromyografi (ENMG) i de nedre ekstremiteter og kontakte en neurolog på klinikken på dit opholdssted.

For to måneder siden optrådte et sår på mit ben, det blev smurt med en helende salve, det var hverken bedre eller værre. Vendt mod huden. Smurt med heparinsalve. Det blev værre. Jeg gik til kirurgen. Trofisk mavesår, kaliumpermanganatbehandling og branolinddressing. Såret begyndte at heles, men benet bekymrer sig. Varicose ben. I 2017 blev operationen udført. Venen blev trukket. Jeg drikker Detralex og smører med Detragel salve. Der er ingen indlæggelse på hospitalet på grund af karantæne, mit ben gør ondt, fortæl mig hvad jeg skal gøre.

Spørgsmål nr. 219280besvaret (1)04/07/2020 06:54
04/11/2020 01:46

Hej! Faktisk er dette et trofisk mavesår, smerten kan være ret lang. Prøv forsigtigt medikamentet Neurontin 1 fane x 3 gange om dagen og Argosulfan salve 1 gang om dagen.

Hej kære læger, tusind tak for dit arbejde med svarene på dette websted. Min far (62 år) gennemgår adjuvans kemoterapi i Xelox-behandlingen, nu det 5. kursus. Klager over følelsesløshed i fingre og tæer, blå misfarvning under neglene, kan ikke håndtere kulde, begynder straks at blive følelsesløs. Så vidt jeg ved, er dette bivirkninger af kemi, men skal du tage yderligere medicin eller gøre nogen procedurer for at lindre disse symptomer? Og så vidt jeg ved, er risikoen for trombose høj? Hvordan kan denne risiko reduceres? Jeg anvender en frisk ultralyd af de nedre ekstremiteter. Jeg ser frem til at høre, tak meget.

Spørgsmål nr. 218986besvaret (1)04/06/2020 12:59
08.04.2020 12:26

Hej! Det er ikke klart, hvad du behandler nøjagtigt. Ja, dette er en bivirkning af capecitabin. I henhold til ultralyden er der ikke noget galt. Du kan prøve medikamenter intravenøs theoctic acid og WesselDueF intramuskulært. Plus medicin af acetylsalicylsyre, hvis ikke endnu taget (thromboAss, cardiomagnyl). Men det er bedre at konsultere din læge..

Hej! Siden december 2019 har følelsesløsheden i underbenet og armen været foruroligende, først først på venstre side nu og til højre, en følelse af at blod ikke cirkulerer der. Jeg var hos en kardiolog og en neurolog, de ser ikke nogen problemer, der er en MR-scanning af hele rygsøjlen og hjernen med angiografi. Om natten er følelsesløsheden i højre hånd fuldstændigt. Det er forbundet med blodkar og blodcirkulation?

Spørgsmål nr. 218785besvaret (1)04/05/2020 22:29
04/06/2020 08:18

De symptomer, du beskriver, har intet at gøre med sygdomme i det vaskulære system. Du skal foretage elektroneuromyografi (ENMG) i de øvre og nedre ekstremiteter og konsultere en neurolog.

Der var ingen sundhedsmæssige problemer men; Jeg har posttraumatisk venøs insufficiens. Skaden var over 20 år siden. Nedre højre ben. Der skete en forbedring - hævelsen forsvinder med årene. Jeg bærer ortopædiske strømper. Også på venstre ben for to år siden begyndte venerne at opsvulme. Jeg drypper hvert år, jeg har ikke udført nogen operationer. Der var ingen særlige ændringer. Jeg foretog en ultralydscanning i 2018 - mere eller mindre. De kræver ikke operationen. Forstyrrende: Inden for tre dage efter begyndte det sårede ben at blive følelsesløs fra hoften og ned. Og i en uge har jeg lidt med rygsøjlen. Det kunne ikke glatte ud, nu griber det undertiden, så jeg ikke kan træde. Hvad har jeg?

Spørgsmål nr. 218040besvaret (1)04/04/2020 11:03
04/06/2020 10:34

De symptomer, du beskriver, har intet at gøre med vaskulære sygdomme i de nedre ekstremiteter. Jeg anbefaler at kontakte en neurolog hos den lokale poliklinik.

Hej, for et år siden gjorde de scleroterapi af en vene, efter et stykke tid begyndte benet at skade, det var hos en phlebologist, han sendte det til en ultralyd. I dag dukkede en ny knude op på mit ben, som gør ondt meget, men på grund af karantæne kan jeg ikke se en læge, jeg havde en dupleksscanning den 23. maj, og der var ingen tegn på trombose. Kan der dannes en blodprop i løbet af denne tid??

Spørgsmål nr. 217511besvaret (1)04/03/2020 07:19
04/06/2020 11:34

Sandsynligheden for dannelse af tromber er minimal. Jeg anbefaler at bruge Detragel 3 gange om dagen, indtil symptomerne forsvinder helt. Om natten kan du anvende vodka-lotion, men kun uden polyethylen, da du har brug for en afkølende, ikke opvarmende effekt.

Hej! For 3 dage siden opdagede jeg noget som en blodprop i området med halsvene (halsen til højre), det er ikke altid håndgribeligt, dette er en vagussæl. Jeg har en deformeret vene i form af en klump på venstre ben over knæet. På den tredje observationsdag blev venerne på højre arm følsomme. På grund af pandemien kan jeg ikke gå til klinikken. Hvor presserende er det at konsultere en læge i dette tilfælde? Kunne det være en betændt lymfeknude? takke.

Spørgsmål nr. 216593besvaret (1)04/01/2020 05:06
04/02/2020 09:56

Der er omkring 800 lymfeknuder i den menneskelige krop, hvoraf omkring 300 er placeret på nakken, du har formået at palpere en af ​​dem, dette er normalt.

God eftermiddag, jeg vil gerne vide, om en person kom til dig om aftenen den 03/29/2020, en bedstemor ved navn Bondar Nina Stepanovna. De ringede til hospitalet, sagde, at de ikke kunne give disse oplysninger pr. Telefon, de anbefalede at skrive på webstedet.

Spørgsmål nr. 215740besvaret (1)03/30/2020 08:13
04/02/2020 13:48

Hej, dette er stedet for læger fra hele Rusland, ingen kommer hit, du har brug for at kontakte en bestemt medicinsk institution

Her er et billede på benene. Venerne blev så lyse efter at have taget det præceptive Janine (en måned er gået efter at have taget det). Jeg bærer kompressionsstrømper og drak to pakker Venarus. Det blev ikke bedre, hver dag dukker flere og flere lilla kranser op. Mine ben skader ikke meget, den sidste dag føler jeg en vene på højre ben, det gør ondt lidt (tåleligt). For cirka en halv måned siden foretog jeg en ultralydsskanning af venerne, de sagde, at alt er fint, men hver dag bliver venerne lysere og lysere.. og man har allerede ondt. Hvad skal man gøre?

Spørgsmål nr. 215652besvaret (1)03/29/2020 09:51 PM
03/30/2020 07:54

Den eneste udvej er at stoppe hormonel prævention, da disse lægemidler direkte påvirker væggene i venerne, hvilket fører til de konsekvenser, du beskriver.

Hej, for en uge siden blev den markerede finger på højre hånd pludselig syg. Fingeren er ikke hævet, ikke rød, ingen skade. Og det gør ondt, når du passerer din finger fra siden, som om en åben nerv er der. Det gør ikke ondt at bøje sig, bøje sig. Fortæl mig, hvad det kan være, og kan lægge en slags salve. Konsultation med en kirurg person i vores landsby er ikke mulig, vi har ikke en.

Spørgsmål nr. 215430besvaret (1)03/29/2020 11:27
03/30/2020 08:56

Som farmakoterapi kan du anbefale:

1. Voltaren 50 mg 1 tablet 3 gange dagligt, 10 dage efter måltider.
2. Voltaren emulgel 2% 3 gange om dagen, 15 dage.
3. Komprimere en gang om dagen, 20 dage, i 30 minutter.
- Vand, 1 spsk
- Dimexid, 1 spsk
- Lidocaine 2%, 1 ampul
- Voltaren, 1 ampul

1. Alle komponenter i kredsløbet skal påføres samtidig.
2. Hvis der var en historie med mavesår eller erosiv gastritis, er det desuden nødvendigt at tage Omez 20 mg 1 kapsel 2 gange om dagen, 10 dage, før måltiderne.
3. Skimp ikke på gelen. I virkeligheden absorberes ikke mere end 5% af det aktive stof i vævets dybde, derfor skal volumen af ​​gelen på én gang være mindst en valnød.
4. Nogle patienter er allergiske over for Dimexide. Dette er strengt individuelt. I tilfælde af en allergisk reaktion skal kompressen annulleres.

Hej, for et år siden blev en tand behandlet. Jeg kan ikke huske pulpitis eller karies, nu begyndte tanden at reagere på kold / varm / sød. Så snart tanden varmer op, forsvinder smerten. Hvad kunne det være??

Spørgsmål nr. 214912besvaret (1)03/27/2020 17:59
03/30/2020 10:08

Dette er karies. Du får vist en fuldtids tandlægekonsultation. Jeg anbefaler ikke at forsinke kontakten med en specialist, fordi karies kan blive pulpitis.

God aften! Efter at have udført phlebectomy fra højre og fra venstre, diagnosticerer lægen åreknuder uden hvn! Selvom ultralydsresultaterne og den generelle tilstand er mere end tilfredsstillende! Intet tilbagefald! På hvilket grundlag stiller lægen denne diagnose !? Det viser sig, at operationen til at fjerne åreknuder blev udført uden resultat !? Takke! Alt godt!))

Spørgsmål nr. 214440besvaret (1)03/26/2020 02:26 AM
03/26/2020 07:18

Dette sker, men det er ekstremt sjældent. Handlingen blev udført som en forebyggende foranstaltning, fordi i åreknuder er blodstrømmen altid nedsat, og dette øger risikoen for trombose markant.

Hej, kapillærerne på benene er bekymrende. Fortæl mig, hvor mange dage, måneder du kan smøre dine fødder med troxevasin højst? Og hvor længe skal du tage en pause? takke

Spørgsmål nr. 214352besvaret (1)03/25/2020 20:23
03/26/2020 07:28

På trods af den store popularitet blandt patienter har lokale lægemidler ingen klinisk signifikant effekt i behandlingen af ​​åreknuder i de nedre ekstremiteter.

Hej! Den 1. februar, 20, blev jeg indlagt på hospitalet med en diagnose af akut venøs ileo-femoral trombose til venstre, i det øjeblik jeg blev udskrevet med forbedring. Jeg har et sådant spørgsmål - en læge ordinerede pradax til at drikke, en anden rådgiver Xarelto, der skal lytte til?

Spørgsmål nr. 213912besvaret (1)03/24/2020 15:33
03/26/2020 08:54

Tre medikamenter hører til klassen af ​​nye orale angikoagulanter - Xarelto, Pradaxa, Eliquis. Alle tre lægemidler er omtrent de samme i deres egenskaber, så valget er udelukkende dit.

God dag! Jeg har en hård blå, flad kapsellignende masse, der flyder på plads under min hud i labiaområdet. Diameter ca. 5 mm. Jeg bemærkede for ca. 10 år siden. Jeg er bange for, at det er en blodpropp. Gynækologen sagde, at hun ikke vidste, hvad det var, men bestemt ikke en blodpropp. Fortæl mig, hvem jeg skal kontakte.

Spørgsmål nr. 213773besvaret (1)03/24/2020 09:44
03/26/2020 09:30

Dette er en neoplasma, ikke en blodpropp. For at stille en diagnose anbefaler jeg, at du kontakter Gynækologisk afdeling på et onkologisk hospital.

God dag! Lægen ordinerede Actovegin til mig, da jeg ikke har mulighed for at lægge dråber, reducerede han min dosis til 10 mg (400 mm) 1 ampul og sagde, at jeg skulle injicere intramuskulært (mens han skrev, at kun 5 mg kan injiceres en gang) forstår jeg ikke, hvordan jeg skal injicere mig. Så jeg er nødt til at opdele ampullen i to? Typisk 5 mg om morgenen og 5 mg om aftenen. Eller hvordan? Tak på forhånd !

Spørgsmål nr. 212725besvaret (1)03/20/2020 05:42
03/22/2020 11:32

Actovegin produceres ikke kun i ampuller på 10 ml (400 mg), men også i ampuller på 5 ml (200 mg), så intet behøver at adskilles.

For en måned siden fik jeg diagnosen aseptisk nekrose i hofteledets hoved. Lægen tilbød konservativ behandling indtil videre, men sagde senere, at kirurgi ville være påkrævet. Straks begyndte jeg at indsamle alle dokumenter til kontingentet (analyser osv. Osv.). Det er tid til at gennemgå ultralyd af venerne i de nedre ekstremiteter. Konklusionen af ​​ultralydet: en isoleret udvidelse af det forreste afsnit af den store saphenøs vene til venstre. Jeg har også nekrose til venstre. Hvad kunne det være fra? Hvorfor nekrose er opstået, skal du ikke sige bare et gæt. Jeg er 24 år gammel og har allerede sådanne sår. Hvad skal man gøre? Hvorfor er det hele og på samme ben?

Spørgsmål nr. 212411besvaret (1)03/19/2020 17:50
03/19/2020 19:27

Hej Maxim. Hvad der blev fundet ved ultralyden af ​​benets kar er en tilfældig konstatering, der ikke har noget at gøre med aseptisk nekrose. Årsagerne til denne sygdom er stadig ukendt, derfor besvares du ikke spørgsmålet om årsagerne til nekrose. Før operationen, under hensyntagen til din unge alder, anbefaler jeg dig at tage en konsultation i Osteoporosis Center i CITO i Moskva. Dette er den eneste institution, der seriøst beskæftiger sig med behandling af aseptisk nekrose. Held og lykke!

God eftermiddag har jeg åreknuder på benene siden barndommen. Så vidt jeg kan huske, kvældede mine ben altid, og venerne stod ud. Jeg gjorde scleroterapi det år, gjorde alt som instrueret af lægen (jeg tog pillerne og undgik belastningen), men tilsyneladende gik der noget galt, og venerne kom ud igen, og nu har mine ben ondt meget, hvor scleroterapi-injektioner blev givet, det gør så ondt at det gør ondt at stå og ligge ned. Hvad skal man gøre ?

Spørgsmål nr. 211404besvaret (1)03/16/2020 01:49
03/18/2020 09:11

Først skal du kontakte den vaskulære kirurg, der udførte scleroterapi. Hvis det konstateres, at smerten ikke har noget at gøre med karret i de nedre ekstremiteter, anbefaler jeg, at man foretager elektrononeuromyografi (ENMG) i de nedre ekstremiteter og kontakter en neurolog.

Hej, min 78-årige bedstemor blev diagnosticeret med udbredte åreknuder med refleks langs de overfladiske og perforerende vener. Langvarig saphenøs trombose. Lymfødem i venstre ben. Vi var på hospitalet, gennemgik behandling, drak 3 forskellige antibiotika, der er ingen forbedring, temperaturen holdes stadig, kan ikke gå, benet gør ondt og pulserer, der har ikke været nogen ændringer i 2 måneder allerede, vi ved ikke hvor vi skal hen, bedstemor svækkes

Spørgsmål nr. 211078besvaret (1)03/15/2020 11:10 AM
03/18/2020 13:52

Hej, det ville være dejligt at kende patientens klager! At dømme efter beskrivelserne har hun tegn på åreknuder med venøs insufficiens. Du har brug for en personlig konsultation med en phlebologist for at afgøre, om der er indikation for kirurgisk behandling eller. Moderne metoder til behandling af åreknuder er lavtraumatiske, de udføres på ambulant basis, og alderen på 78 år er ikke en hindring for en sådan behandling. De aftaler, som lægen har givet dig, er ganske passende.

Et 4-årigt barn har et ødelagt kar i ansigtet, det er meget mærkbart. Kort efter et år dukkede det op Hvad kan gøres? Hvordan kan jeg fjerne det? Datteren er meget bekymret.

Spørgsmål nr. 211050besvaret (1)03/15/2020 09:34
03/18/2020 18:21

God dag. Mest sandsynligt er det en kapillær hæmangiom, mens overvågning anbefales, undgå skylning af ansigtet, udsættelse for direkte sollys, varm mad.

Hej. Jeg har en støj i mine ører, og der begynder at ringe, når jeg går i seng, i ro og stilhed høres det godt. I løbet af dagen er der undertiden en tæthed i mit hoved et øjeblik, en anden svimmelhed. En gang om natten i en drøm brød pludselig en støj og ringede i begge ører var stærk, de begyndte begge hænder blev følelsesløse. Og det så ud til, at der ikke var nok luft. Hvad kunne det være? Jeg har aldrig haft noget lignende i mit liv. Ringen fortsætter i 3 måneder..

Spørgsmål nr. 211008besvaret (1)03/15/2020 00:05
03/15/2020 06:21

Jeg anbefaler, at du udfører ultralyd af nakken. Måske har du åreforkalkning af de ekstrakraniale dele af de brachiocephale arterier med stenose i halspropoleringen. Og der er også tegn på hypertensiv makroangiopati - ectasia i de indre jugulære årer. Jeg udelukker ikke ligefremheden i ryggen af ​​rygvirvlerne mellem de tværgående processer i cervikale hvirvler.

God dag! Mine ben har ondt i lang tid. For nylig begyndte en overfladisk brændende fornemmelse på venstre ben på ydersiden af ​​læggen. Hele dagen gik ikke. Den næste dag, under knæet på venstre ben, var der en overfladisk bankende smerte, hvorefter det begyndte at gøre ondt at træde på benet. På samme tid er der en følelse af, at hælbenet gør ondt og forbrænder, og at noget rykker i benet. Samtidige sygdomme - artrose i kneleddet (bar en knæpude i 2 år, derefter remission), osteochondrose. Flere fremspring i lændenryggen. Diabetes mellitus -10 år. Forhøjet kropsmasseindeks. Fortæl mig, hvis det er muligt, hvad det kan være. Er det relateret til vener eller muskel- og knoglesystemet? På forhånd tak for dit svar.

Spørgsmål nr. 210264besvaret (1)03/12/2020 12:31 PM
03/14/2020 18:42

Dette er diabetisk polyneuropati. Det er nødvendigt at foretage elektroneuromyografi (ENMG) i de nedre ekstremiteter og kontakte en neurolog på polyklinikken på bopæl.

God dag! For tre måneder siden var der alvorlige smerter, når man gik i underbenet på højre ben og hævede sig i højre ben under knæet. Duplex scanning af venerne i de nedre ekstremiteter afslørede okklusiv trombose i de kirale årer ikke cpava. Lægen ordinerede medicinsk behandling (Xarelto, Detralex) og iført kompressionsundertøj. Nu gennemgår jeg et behandlingsforløb, smerter er faldet, ødemer vises sjældent og i mindre grad. Før begyndelsen af ​​smerter i mit ben gik jeg i poolen for aaaaerobic, efter at diagnosen blev stillet, stoppede jeg med at besøge poolen. Kan du fortælle mig, om det er muligt at træne i puljen med en sådan sygdom eller vente på afslutningen af ​​behandlingsforløbet og gentagen duplex-scanning? Med venlig hilsen Victoria.

Spørgsmål nr. 209472besvaret (1)03/09/2020 16:24
03/10/2020 07:24

Du kan vende tilbage til dine aqua-aerobic klasser som der er gået et tilstrækkeligt tidsrum siden sygdommens begyndelse.

Hej. I mange år har jeg haft højt blodtryk. Grundlæggende er trykket 160-170 til 80-90. Men der er et tryk på 180 til 100. Jeg drikker forskellige stoffer mod tryk, diuretika, men de hjælper ikke meget eller hjælper overhovedet ikke. Kan du fortælle mig, om vasodilatoriske medikamenter skal drikkes? Og hvilke undersøgelser skal der udføres? takke.

Spørgsmål nr. 209261besvaret (1)03/08/2020 15:23
03/10/2020 08:56

God eftermiddag! Du har ret til at måle dit blodtryk så ansvarligt: ​​det er virkelig højt og kræver omhyggelig opmærksomhed, du er nødt til at forstå dens årsag - fordi de kan være forskellige, og konsekvenserne af dens stigning kan være trist! Det er først og fremmest nødvendigt at konsultere en kardiolog, der vil ordinere yderligere undersøgelser i form af et EKG, ABPM (Holter 24-timers monitorering), ultralyd i hjertet samt en ultralyd af maveorganerne, om nødvendigt, CT af OBP med amplifikation (inklusive binyrerne). Træk ikke til det sidste - at leve med højt tryk er som "at gå på kanten af ​​en kniv" - selvom du ikke føler det. være sund.

God dag! For nylig har jeg flere og flere varme rødme i mine arme og ben, som begyndte at vare i 3-4 timer, mens trykket stiger og pulsen bliver hurtigere. Benene og hænderne forbliver kolde. Huden i ansigtet ser ud til at stramme, kinderne kribler med nåle. Aldersrelaterede problemer med hjertet, en del af skjoldbruskkirtlen (theroxin) forstørres, diabetes mellitus uden insulin. Alle analyser er normale for alder. Tak på forhånd.

Spørgsmål nr. 207979besvaret (1)03.03.2020 15:55
03/06/2020 09:30

Dette er diabetisk polyneuropati. Det er nødvendigt at foretage elektroneuromyografi (ENMG) af ekstremiteterne og konsultere en neurolog.

God dag. Scleroterapi af edderkoppårer i skinnene (kalve) kommer, fortæl mig, hvilken slags kompressionsstrømper er velegnet? Hvad er bedre at tage strømper eller knæhøjder? Vaskulære stjerner findes kun på benene!

Spørgsmål nr. 207843besvaret (1)03.03.2020 06:02
03/06/2020 09:36

Komprimeringsstrømper er benchmarken i behandlingen af ​​kronisk venøs insufficiens. Det har en tredobbelt handlingsmekanisme:

1. Reducerer markant den patologiske venekapacitet i de nedre ekstremiteter på grund af komprimering af de intermuskulære venøse plekser og perforerende vener.

2. Forbedrer ventilapparatets funktionsevne i tilfælde af dets relative utilstrækkelighed ved at reducere venerens diameter.

3. Øger hastigheden for venøs blodstrøm.

Der er flere regler for valg af komprimeringsstrømper:

1. Valget mellem golf, strømper og strømpebukser udføres efter princippet: “+20 cm til den øverste synlige kant af venerne”. Undersøg dig nøje og tydeligt, hvor den øverste synlige kant af venerne er. På baggrund af dette skal du bestemme, hvilken slags strik du har brug for.

2. Komprimeringsstrømper vælges strengt individuelt for en bestemt person (efter størrelse). Det bør ikke falde af, samles i folder, og bør ikke trykke så meget, at du straks vil rive det af og smide det væk.

3. Traditionelt bruges den anden funktionelle kompressionsklasse til behandling af kronisk venøs insufficiens.

Derudover er der særlige instruktioner:

1. Hvis du ikke kan bære anden klasse trøje, skal du købe førsteklasses trøje. der er en "gylden regel": "Bedre første klasse end ingen".

2. Strikstøjet begynder at strække, når det er slidt, og dets klasse falder. Ideelt skal jersey skiftes hver sjette måned, men i betragtning af dens høje pris beslutter alle dette emne individuelt.

3. Når man bærer strik, kan følelsen af ​​følelsesløshed og forkølelse ses. Dette er normalt.

4. Brug af trøje er kategorisk kontraindiceret, hvis den ledsagende sygdom er åreforkalkning af de nedre ekstremiteter (OASNK) med et ankel-brachialt indeks (ABI) mindre end 0,8 (bestemt ved at udføre ultralydsduplex-scanning af underarmens arterier (USDS). Dette kan føre til kritiske iskæmi i lemmerne, gangren og amputation.

Åh, det er mig igen, det sidste spørgsmål var på dette link: https://medotvet.me/question/206278/ Tilsyneladende har mit problem ingen medicinsk begrundelse, noget overnaturligt. Faktum er, at med varicocele, udvides venerne og mærkes under fysisk anstrengelse, ophidselse, når blodcirkulationen stiger. Hvis varicocele har taget tilstrækkelig stor grad, kan venerne mærkes uden alt det ovenstående. (Jeg lærer ikke dig, men jeg prøver at forklare mit kliniske billede) I mit tilfælde, under det normale liv og under ovennævnte omstændigheder, føles det sted, hvor den lyskenlignende plexus ligger, som en ensartet tynd snor. Men når jeg begynder at blive hængt på noget, selv når jeg læser din besked, og jeg skriver nu svaret - den aciniforme pleksus stiger til tider, venerne som sådan er ikke synlige og ikke palpable, men selve ledningen tykner mange gange, foldes, stikker ud under huden... For at alt skal vende tilbage til sin plads, er det nok at famle efter denne udvidelse, stå op og derefter sætte sig ned igen, mens den helt afslappende forlader den aciniforme plexus straks og får sin sædvanlige størrelse. Det vil sige, du behøver ikke engang at gå i seng, venerne falder i den lodrette position af kroppen. Lige på et niveau, på niveauet for lysken plexus i lysken, eller på niveauet af testikelvenerne, presser noget blodstrømmen ud. Eller, som jeg troede før, er der en funktionsfejl i nervesystemet, og blodstrømmen bremser pludselig ned. Da hvis du bare ligger vandret og dvæler ved livsproblemer (som faktisk ikke eksisterer, bare staten er konstant alarmerende), vil liggende årer være helt normale, og hvis du står op, svulmer de aciniforme plekser kraftigt, som om blodet var gået kraftigt ned. Hvis du læner dig tilbage, slap af, går bogstaveligt talt på få sekunder tilbage til det normale. Jeg tror, ​​at hvis der var en mekanisk klemning af venerne, så ville de blive udfyldt i en tilbøjelig position.. Generelt var en uforståelig situation, før jeg levede 19 år, alt var i orden. Hvis jeg forbliver lodret i lang tid, skal jeg løfte en 20 kg håndvægt, sidde på huk, løbe 10 kilometer eller bare anstøve magemusklerne (noget som en Valsalva-test) - alt går fint med venerne, dette blonder med vener i sig selv vil føles som tynd hovedtelefontråd. Jeg ville ikke skrive alt dette, jeg var bare interesseret i din sætning om det faktum, at du ikke ser poenget med at holde et foredrag om årsagerne og mekanismerne til varicocele-udvikling, og besluttede samtidig at tilføje ovenstående udsagn. Det er ikke nødvendigt at læse et forelæsning såvel som at reagere på ovenstående tekst, bare svar kort. Da jeg forstår mekanismen for udvikling af varicocele - tilbagesvaling af blod på det sted, hvor testikularvenerne flyder ind i nyrevene til venstre og ind i den underordnede vena cava til højre - har jeg ret i dette spørgsmål? Jeg abstraherer fra alle problemer, drikker Detralex, Troxevasin, anvender det topisk i form af en salve og går til en ultralydurolog, der første gang gjorde en ultralydscanning for mig for at se ændringerne. Første gang sagde han, "der er ingen varicocele, og der kan ikke være. Han sagde," en enkelt udvidelse på 3 millimeter til venstre, "siger de," med varicocele er der flere ovaler i ultralydet, og det er ikke klart, om det overhovedet er i sædkablet eller et eller andet sted udenfor, " blodgennemstrømningen i CDC er helt normal, "ved undersøgelse fandt jeg ikke nogen afvigelser, da jeg sagde, at de ekspanderede i mig - han forstod mig ikke, med ham kunne jeg ikke opnå denne udvidelse, hverken ved anstrengelse eller når jeg stod op fra sofaen (men da jeg kom hjemme, lægge sig og kom ud af sengen - alt udvidet igen, på begge sider) Også, hvis dette er muligt, beder jeg dig om at se på ultralyden af ​​testikularvenerne, som allerede er uden for den aciniforme plexus, hvad der er galt med dem. Jeg ønskede også at afklare - reflux fra 1 til 2 sekunder når man anstrenger, er det betydelig tilbagesvaling, er det åreknuder? Bare den læge, der lavede ultralyden, sagde, at refluxen er fysiologisk, det er anderledes for alle (men før det havde jeg det i mindre end et sekund, det er problemet). Og stående og liggende, forresten, tilbagesvaling er den samme - 1-2 sekunder s

Spørgsmål nr. 206564besvaret (1)02/27/2020 16:30
02/28/2020 08:19

Hej.
Generelt er der sund fornuft i al din ræsonnement. Og du er helt korrekt i din vurdering af testikulær tilbagesvaling. Problemet med korrespondanceformidling er fraværet af en normal dialog. Det er altid en alternativ monolog. Og under sådanne forhold fødes sandheden i pine. I betragtning af alt det, du har anført, vil jeg anbefale en yderligere undersøgelse i form af UZDAS i nyrerne og (hvis der opdages patologiske ændringer i blodstrømmen gennem dem) MR-angiografi (eller CT-angiografi) af den underordnede vena cava og renal kar. Hvis ultralydundersøgelse ikke afslører nogen problemer vil være, angiografi er ikke nødvendigt. Jeg vil også tilføje, at som allerede nævnt varicocele er en vedvarende forstørrelse af venerne på den aciniforme plexus, men i dit tilfælde er den ikke vedvarende (med dine ord). Derfor er tilstedeværelsen af ​​varicocele tvivlsom. Du har sandsynligvis en af ​​de anatomiske varianter af strukturen af ​​de interesserede årer, hvor den beskrevne kortvarige ekspansion finder sted. I øjeblikket forekommer alt for mig sådan.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

Hej! Ryggen gør ondt, brysthalsen i ryggen fra 12 år gammel. Fra 15-16-årsalderen begyndte svimmelhed, ustabilitet, forvirring i hovedet, panikanfald, hetetokt, støj i hovedet og ørerne ved ændring af position, periodisk udfyldning af ører og "stjerner" foran øjnene at forstyrre. I en alder af 19 blev hun behandlet af en psykoterapeut, i et halvt år drak hun antidepressiva. I en alder af 20 begyndte ben og arme at brænde, mens de gik, dækket med røde vaskulære pletter. I løbet af disse to år forværres benets tilstand, det gør ondt at stå på dine fødder, det gør ondt i dine fødder, blå mærker vises, og du kan tydeligt se karene på håndfladerne og benene under knæet, brændende og ustabilitet begynder, svimmelhed, forvirring i hovedet, "rykninger" af blikket, svaghed, rysten og ben. Derudover led jeg erosiv gastritis i en alder af 16 år, nu har jeg kronisk pancreatitis og cholecystitis. Forøget bilirubin. I oktober 2019 ordinerede en neurolog mig piller og injektioner: "Mexidol, amillotex, milgamma, cereton, bilobil og novopassit. Det blev kun værre, mit hoved var meget svimmel. I januar var der et to-ugers kursus, allerede en anden neurolog ordinerede dråber, ozon, glukose, mildonium. Fysioterapi i livmoderhalsryggen med caripain salve. Der er ingen forbedring. Mest af alt er ben og svimmelhed forstyrrende. Fra de seneste undersøgelser:

Spørgsmål nr. 206427besvaret (1)02/27/2020 05:32
27.02.2020 14:17

Hej.
Hvad du beskrev er ikke direkte relateret til vaskulær kirurgi. Alt dette er en konsekvens af ændringer i rygsøjlen. Hvis du passerer UZDAS i de brachiocephale arterier, er det meget sandsynligt, at det afslører sekundære ændringer i blodstrømmen gennem rygvirvlerne. Behandling i dit tilfælde skal behandles af en neurolog og ortopæd (vertebrolog, osteopat).
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

Hej igen, jeg handler om dit svar på dette spørgsmål: https://medotvet.me/question/205968 Nemlig om det faktum, at du skrev, at nervesystemets tilstand ikke kan være årsagen til varicocele. Men hvorfor på Internettet er autonome nervesystemforstyrrelser inkluderet i en af ​​årsagerne til varicocele? For eksempel: https://www.proza.ru/2018/05/09/216 http://t-pacient.ru/articles/6232/ Fortæl mig også, hvis du synes, Troxevasin er et nytteløst stof, kan du rådgive noget med en angiobeskyttende effekt? Jeg har ikke åreknuder som sådan. Væggene blev strakt på grund af et midlertidigt overløb af venerne, som ikke var kendt hvorfor, eller det autonome nervesystem, som på en eller anden måde regulerer blodgennemstrømningen, eller der blev klemt noget sted. Bogstaveligt talt om en måned var der først ingen varicocele, og så dukkede den op. Hvis dette ikke engang er direkte relateret til nervesystemet, betyder det, at noget blev klemt på lyskeniveauet og forhindret udstrømning af blod, muskelklemmer, som jeg havde med den rigtige lægmuskulatur.

Spørgsmål nr. 206278besvaret (1)02/26/2020 16:00
27.02.2020 14:13

Hej.
Forstyrrelser i det VEGETATIVE nervesystem er ikke relateret til de stress, du nævnte i det forrige spørgsmål. Og i udviklingen af ​​varicocele er deres sted en af ​​de sidste. Jeg ser ingen grund til at overbevise dig om noget. Samt at holde et foredrag om årsagerne og mekanismerne til varicocele-udvikling. Diosminbaserede lægemidler (Detralex, Phlebodia osv.) Har en påvist venoprotektiv virkning, men deres virkning strækker sig til uændrede årer (jeg har allerede nævnt dette). Varicocele er en åreknuder i sædcellerne og testiklerne. Åreknuder af NOGEN lokalisering er et irreversibelt fænomen. Musklerne i lyskeområdet har intet at gøre med testikelårerne..
Det faktum, at du ikke vidste om tilstedeværelsen af ​​tilbagesvaling i venerne på sædcellene og den gradvise udvikling af deres åreknuderudvidelse betyder ikke, at du ikke havde den. Det er kun muligt at eliminere tilbagesvaling ved operation. Hvorvidt man skal tage behandling eller ej, er op til dig. Hvis helbredet er kært for dig, skal du kontakte en urolog for kirurgisk behandling. Jeg råder dig til at foretrække røntgenkirurgiske metoder.
Vær sund og pas på dig selv.

Hej. Nu gennemgår jeg behandling for trombose af den overfladiske vene på højre arm. En thrombus dukkede op, efter at et kateter blev placeret i Wien under en operation ved udløbet af en coccygeal cyste. Jeg behandlede med klesan-injektioner i maven, nu tager jeg Xarelto 1 tablet en gang dagligt. Den sidste uge var der smerter i bughulen, og dermed spørgsmålet: kan der dannes en trombe i bughulen, når man tager antikoagulantia? Generelt er dette muligt?

Spørgsmål nr. 206154besvaret (2)02/26/2020 08:54
02/29/2020 17:10

Xarelto har ikke kun et antikoagulant, men også en thrombolytisk effekt (ødelægger blodpropper), så sandsynligheden for en sådan udvikling af begivenheder er ekstremt lav.

02/26/2020 09:06

Hej.
Når man taler om antikoagulantia, er det bydende nødvendigt at indikere dosen af ​​de piller, du tager, da et af lægemidlerne i denne gruppe har forskellige doser.
Antikoagulantia fører ikke til trombose, men forhindrer det. Problemet er, at de kan have en negativ indflydelse på slimhinden i maven og tolvfingertarmen, så du burde have fået råd om at tage omeprazol (Omez) eller lignende lægemidler for at forhindre sådanne fænomener. I øjeblikket skal du informere din læge om disse fænomener og gennemgå en ultralyd af maveorganerne og EGD. Yderligere mål afhænger af resultatet af disse undersøgelser. Bemærk, at ultralyd skal udføres, før der udføres EGD eller ikke tidligere end 3 dage efter det.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

Geometrisk signifikant ICA-knirkende, nedsat venøs udstrømning langs venstre PT, let kompression af venstre VA. Fortæl mig, hvordan de behandles

Spørgsmål nr. 206140besvaret (1)02/26/2020 06:41
02/26/2020 08:13

Hej.
Kninking kninker. Hæmodynamisk signifikant betyder, at denne ændring i karret markant påvirker blodstrømmen gennem det. Derfor er kirurgisk behandling nødvendig. Det består i udskæringen af ​​den ændrede del af arterien med dens udretning og syning i den rigtige position. Som du kan se, er behandlingen udelukkende i form af kirurgi, hvilket i dette tilfælde er absolut nødvendigt. Hvad angår ændringer i blodstrømmen gennem rygsøjlen og venen til venstre, er de forbundet med ændringer i livmoderhalsryggen. I overensstemmelse hermed er det nødvendigt at gennemgå en MR-behandling af cervikale rygsøjle efterfulgt af en konsultation med en ortopæd (vertebrolog) eller (bedre) en osteopat.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

Hej, jeg har allerede skrevet dig spørgsmål om varicocele, der var en udvidelse til venstre til 3,5 mm i fravær af patologisk refluks (lægen sagde - tilbagesvaling mindre end et sekund, fysiologisk, som det burde være). De højre vener var 1,5 mm, hvilket er normalt. Jeg vil vedhæfte et foto af konklusionen. Tilsyneladende var det ikke en varicocele, men en funktionsfejl i det autonome system, da han var nervøs, ekspanderede venerne i pungen på begge sider, så de kunne ses gennem huden. Dette manifesterede sig om den sene aften, kun i siddende stilling, eller når man tager en lodret stilling efter at have siddet / liggende. Det var nødvendigt at læne sig tilbage og sidde i 5 sekunder, så stå op - alt kom i orden, venerne forsvandt. Hvis jeg gik, gjorde forretning / sport, var alt i orden, mit blod var normalt. Mørke cirkler omkring øjnene optrådte også, blodet stagnerer, jeg er sikker på, at dette kommer fra nervesystemet. Plus muskelklemmer, 3 måneder klemte leggen på højre ben. Det kom til mig, at problemet er fra hovedet, og at der ikke er nogen forudsætninger for varicocele lige nu. I øjeblikket lavede jeg en anden ultralydsscanning, jeg vedhæfter et foto af konklusionen. Til venstre og til højre, åreknuder op til 4 mm eller mere (normen er op til 2 mm i ekstreme tilfælde, og fortrinsvis 1 mm-1,5 mm), tilbagesvales i 1-2 sekunder. Tilsyneladende modtog venerne ikke den konstante stress og strakte sig, og ventilerne fra den konstante blodstagnation mistede deres egenskaber. Spørgsmålet er, hvordan man redder blodårene i min situation? Jeg har ingen tilbøjelighed til åreknuder, ingen åreknuder, jeg er sund, kun problemer med mine hjerner er tydelige. Jeg løste næsten mine hovedproblemer, alt er fint med nervesystemet, hvis problemer starter igen, vil jeg gå til en psykoterapeut. Fra de oplysninger, jeg læste på Internettet, besluttede jeg at drikke Detralex 1000 mg til mig selv, 1-2 tabletter pr. Dag i en måned eller to til ventilerne i venerne, plus Troxevasin 300 mg 3 gange om dagen en tablet, kun 100 tabletter og topisk bruge Troxevasin salve neo til vægge i vener om morgenen og om aftenen. Hjælp mig venligst, hvis det rigtige behandlingsforløb vil hjælpe? Jeg tror, ​​at venerne ikke kan returneres til 1,5 mm, men i det mindste noget. Det vigtigste er, at tilbagesvalingen forsvinder, og venerne drages til en sådan tilstand, at ventilerne lukker normalt, ellers er det 4 mm, det ser ud til, at jeg allerede er for meget for venerne, som var 1,5 mm.

Spørgsmål nr. 205968besvaret (1)02/25/2020 15:02
02/26/2020 08:27

Hej.
Troxerutin og dets derivater er absolut ubrugelige. Eventuelle eksterne medikamenter er også ubrugelige. Diosmin-baserede præparater (Detralex og dens analoger) redder uændrede årer. Vener, der har varicosetransformation, kan ikke komme sig. Åreknuder i nogen vener har ingen forbindelse med nervesystemets tilstand. Ingen konservativ terapi er i stand til at gendanne de venøse ventiler og den venøse væg. Stol ikke på reklame-gimmicks og direkte fejlinformation. Progressiv varicocele underkastes kirurgisk behandling (for at undgå udvikling af dets kliniske manifestationer med komplikationer i form af infertilitet). Nu er der mange muligheder for intervention, herunder minimalt invasive endoskopiske og røntgenmetoder. Sidstnævnte foretrækker jeg på grund af deres større selektivitet, høje effektivitet og lave traumer sammen med den korteste (i sammenligning med enhver anden metode) rehabiliteringsperiode.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

Hej læge, jeg har allerede skrevet til dig om min mand, der har grad 3-4 attesklerose af karrene i de nedre ekstremiteter, og derudover en tumor i lungerne, onkologer vil operere, men spørgsmålet om kompressionsstrømper forbliver åben, spørgsmålet vil være ilt efter lungekirurgi fastende, og han har allerede problemer med benene, vil denne operation forværre hans ben? Og kemoterapi er kontraindiceret for os. Hvad skal vi gøre? Hvad rådgav du os?.

Spørgsmål nr. 205666besvaret (1)02/24/2020 13:58
02/25/2020 12:28 PM

Hej.
Hvad angår komprimeringsstrømper, har jeg allerede givet et svar (spørgsmål nr. 205070). Der er intet at tilføje til det, der er sagt. Brug af kompressionsstrømper, som enhver anden komprimering af de nedre ekstremiteter, er kategorisk kontraindiceret til din mand. Og manglen på muligheden for at bruge kompressionsterapi er ikke en kontraindikation for den kirurgiske behandling af lungekræft. Hvad angår hypoxia (iltesult), vil lægemidler blive brugt under og efter operationen for at beskytte væv mod dets skadelige virkninger. Derudover vil graden af ​​denne hypoxi i benmusklerne være ubetydelig, da de under og efter operationen ikke udfører noget arbejde, og følgelig ikke har brug for en øget forsyning af ilt..
Hvis onkologer er sikre på at tilbyde kirurgisk behandling, skal du acceptere det. Hvis de helt klart forsøger at vende alt på en sådan måde, som om det ikke er dem, der nægter behandling, men du nægter det selv (kontroversen om kompressionsstrømper antyder netop sådanne tanker), skal du overveje, om det er værd at kontakte kirurger, der potentielt er uvillige til at håndtere Ved din behandling. Dette er min holdning til dit problem.
Rekonvalesens til din mand.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

God dag. For to måneder siden fjernede de en blodprop i arterien på mit venstre ben, men nu er min højre ben mere bekymret for mig. Efter operationen, ca. en halv måned senere, begyndte det højre ben at blive følelsesløst i foden, og tæerne var kolde. Følelsesløshed er ikke stærk, ikke permanent, forekommer hovedsageligt under gåture, men det kan også forekomme, mens du ligger og sidder. Jeg lavede en ultralyd, lægen sagde, at i princippet er alt i orden, jeg aftalte en aftale hos en vaskulær kirurg først den 19. marts. Jeg vedhæfter et øjebliksbillede af Uzi'en, fortæl mig venligst, ifølge min Uzi's vidnesbyrd, kan mit højre ben blive bedøvet, hvis ikke, hvad kunne det være? takke.

Spørgsmål nr. 205602besvaret (2)02.24.2020 07:10
02/24/2020 11:12

De symptomer, du beskriver, har intet at gøre med vaskulær sygdom. Du skal foretage elektroneuromyografi (ENMG) i de nedre ekstremiteter og konsultere en neurolog.

02/24/2020 01:44 PM

Hej.
Dine klager er relateret til postiskemisk polyneuropati forbundet med tidligere arteriel trombose og postoperative ændringer i blodgennemstrømningen. Behandling skal modtages i henhold til anbefalinger fra en neurolog og vaskulær kirurg.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

Er det lægen værd at overveje en operation med en sådan sygdom, attesklerose i karret i de nedre ekstremiteter på 3-4 grader, er risikoen meget høj, kemoterapi kan ikke udføres, hvad kan jeg gøre, jeg kan ikke komme til den rigtige beslutning. På forhånd tak for dit svar.

Spørgsmål nr.205466besvaret (1)02/23/2020 13:57
02/24/2020 08:49

Hej.
Beklager, men dit spørgsmål er forvirrende. Hvilken sygdom, og hvilken type operation taler du om? Om åreforkalkning eller noget andet? Hvad handler kemoterapi om? Hvis du endda har stillet spørgsmål før, har vi ingen måde at forstå dette og vende tilbage til de oplysninger, du tidligere har nævnt..
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

God dag! For 6 dage siden gennemgik en operation for at fjerne venerne. I dag anspændte jeg benet meget, rakte ud til kassen. Jeg er meget bekymret for, at der vil være et problem med venerne

Spørgsmål nr. 205446besvaret (2)02/23/2020 12:20 PM
02/24/2020 09:54

Da 85-90% af den venøse udstrømning af underekstremiteten sker gennem de dybe årer, og operationen blev udført på de overfladiske årer, har du absolut intet at bekymre dig om.

02/24/2020 08:45

Hej.
Efter den belastning, du har beskrevet, vil der sandsynligvis ikke opstå problemer, medmindre du har tabt denne boks på dit opererede ben. Ikke desto mindre råder jeg dig til at være nøje opmærksom på de henstillinger, du har fået til det postoperative regime og nøje følge dem. Der er ingen måde at afklare dem for dig i svaret, da du ikke angav type og mængde af intervention, og anbefalingerne til belastningsregimet afhænger direkte af disse faktorer. Hvis du er i tvivl, skal du gå gennem UZDAS i venerne i de nedre ekstremiteter og kontakte en vaskulær kirurg for en konsultation personligt med resultatet af undersøgelsen og et uddrag om den behandling, du har modtaget.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

God dag! Mine ben løber under knæene. En klar væske (sandsynligvis lymfe) flyder. Dette har foregået i de sidste 2-3 år. Det stopper med jævne mellemrum, men efter et stykke tid starter det igen. Når de begynder at flyde, dannes små sår, som regel dvælende eller heler hurtigt. Sidste år, i 3 måneder, var der en dyb sår (højst 0,5 cm i diameter). Jeg konsulterede en hudlæge - han sagde, at det var et trofisk mavesår. Hun ordinerede baneocinsalve og brintperoxid. I 2 uger hjalp det ikke. Jeg vendte mig til en berømt kirurg og ordinerede povidon-jod. Derefter helede såret gradvist. Nu løber benene bare og sår vises. Hudlægen sagde, at det var til den vaskulære kirurg. Den 7. januar i år fik jeg et lacunar-slag. Fuld diagnose efter udskrivning: hjerneinfarkt, højre-sidet hemiparese i bassinet i den venstre midterste cerebrale arterie, stabil klasse III angina, åreforkalkning, hjerteklerose, kronisk pyelonefritis. MR-resultat: akut lacunar iskæmisk slagtilfælde, tegn på metabolisk encephalopati. Ultralydresultat: diffus leverændring, kronisk cholecystitis, kronisk pancreatitis, kronisk pyelonephritis. Efter udskrivning og en måneds behandlingsforløb føler jeg generelt det samme som før slagtilfældet, kun der er en svag svaghed. Jeg drikker cardioaspirin og enalapril hver dag. Benene fortsætter alligevel med at flyde: de starter og stopper. Fortæl mig, hvad det er forbundet med, og hvilken behandling der skal tages. takke!

Spørgsmål nr. 205394besvaret (1)02/23/2020 05:47
02/24/2020 08:39

Hej.
Kronisk lymfovenøs insufficiens i trin 3 med et resultat af lymfødem (din eksisterende sygdom) er årsagen til de fænomener, du har beskrevet, og kræver en systematisk tilgang til behandlingen. At arrangere aftaler fraværende i denne situation er ikke kun nyttigt, men også farligt for dit helbred. En relativt omfattende undersøgelse er nødvendig, herunder først og fremmest ekkokardiografi (ultralyd i hjertet) og ultralyd af arterier og vener i de nedre ekstremiteter. Dette er ikke al den forskning, der kræves for at tage en beslutning om brugen af ​​en bestemt terapimetode. Aftaler uden at tage hensyn til undersøgelsesdataene kan forårsage uoprettelig skade på dit helbred.
Lymporea observeres kun i nærvær af defekter på huden, derfor er det for tidligt at sige, at dine trofiske mavesår er helet. Jeg fraråder kraftigt at bruge brintperoxid, iodholdige præparater og andre stoffer, der har en kauteriserende eller irriterende virkning på huden og bunden af ​​mavesåret til behandling, da de bidrager til kronikken i processen med en stigning i antal, areal og dybde af mavesår.
Desværre er der få kirurger, der er kvalificerede til behandling af trofiske mavesår, især dem, der er forbundet med lymfødem. Problemet er, at lymfødem først skal behandles, og ikke alle har færdighederne på dette område. I Moskva, Skt. Petersborg og en række andre byer er der "Lymfe" -centre, som efter min mening er de mest kvalificerede til behandling af lymfødem og dets komplikationer. Hvis det er muligt, anbefaler jeg dig at kontakte dem. Eller se efter en vaskulær kirurg, der har behandlet dette problem i lang tid og effektivt.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

God aften! Se resultatet af ultralydet... og aftalen. hvilke systemer kan du bruge til at erstatte xarelto? Meget dyr

Spørgsmål nr. 205317besvaret (3)02/22/2020 19:19
02/24/2020 08:21

Hej.
Hvis jeg var en kollega, ville jeg ikke være så kategorisk i mine domme. De understøttes tilsyneladende ikke af dyb viden om emnet..
Du skal tage antikoagulantia, hvoraf den ene er Xarelto. Der er andre indstillinger fra denne gruppe. Eliquis er mere omkostningseffektiv med den samme antikoagulerende virkning med en højere sikkerhedsprofil. I dit tilfælde skal den tages i en dosis på 5 mg, 1 tablet 2 gange om dagen (hver 12. time). Warfarin er endnu mere budgetmæssigt, men at tage dette lægemiddel er forbundet med en højere risiko for komplikationer i form af blødning samt en vanskeligere indrejse i terapi (det er nødvendigt at vælge en dosis af lægemidlet med en dyre daglig laboratoriekontrol, som derefter skal gentages mindst en gang om måneden) derfor fraråder jeg kraftigt at kontakte dette stof. Enhver af antikoagulantia tages i et kontinuerligt forløb, indtil ultralyd afslører fuldstændig rekanalisering af trombose eller ophør af både negativ og positiv dynamik på baggrund af komplet organisering af trombotiske masser. Du skal gennemgå den næste kontrol-ultralyd af venerne i de nedre ekstremiteter på 2 måneder. Resultatet skal konsulteres med en vaskulær kirurg.
Hvad angår phlebotonics baseret på diosmin, er deres effektivitet (til information fra Dr. Kopanev) blevet bevist af mange undersøgelser, inklusive dem, der sigter mod at bevise det modsatte. En anden ting er, at de ikke er de vigtigste lægemidler i behandlingen af ​​venøs trombose. Deres opgave er at forhindre spredning af fænomener med valvularinsufficiens til venøse segmenter, der ikke er påvirket af trombose..
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

02/22/2020 19:59

Xarelto skal du tage!

Disse penge kan sikkert ikke bruges på phlebodia og andre lægemidler fra den phlebotropiske gruppe (venarus, detralex), da dette er fuflomyciner.

Og xarelto skal kun tages og annulleres efter tilladelse fra lægen.

02/24/2020 10:24

Den billigste indirekte antikoagulant er Warfarin. Lægemidlet koster højst 200 rubler, men kræver individuel dosisudvælgelse og regelmæssig laboratorieovervågning. Perioden for fuldstændig eliminering fra kroppen - 120 timer.

Ksarelto kræver ikke individuel dosisudvælgelse og laboratoriekontrol, det har desuden en trombolytisk effekt (ødelægger blodpropper). Perioden med fuldstændig eliminering fra kroppen - 24 timer.

Prisen er selvfølgelig betydelig, men fordelene er indlysende..

Min mand har flyvende attesklerose i de nedre ekstremiteter. Under undersøgelsen fandt de en tumor i lungerne, de tilbød at operere, mens tumoren er lille. Og under operationen har vi brug for kompressionsstrømper, som er kontraindiceret til os, hvad vi skal gøre..

Spørgsmål nr. 205070besvaret (1)02/21/2020 18:22
02/22/2020 10:51 AM

Hej.
Du ser ud til at have fortalt din mands medicinske historie før.
Komprimeringsstrømper er en af ​​komponenterne til forebyggelse af venøs tromboemboli og langt fra er den vigtigste. Grundlaget er brugen af ​​antikoagulanteterapi. Med den grad af kronisk arteriel insufficiens, som din mand har, er brugen af ​​kompressionsstrømper virkelig kategorisk kontraindiceret. I denne situation er det lægemiddelforebyggelse af VTEC, der skal udføres, som onkologer skal vide alt om. Der er en bestemt godkendt standard til denne forebyggelse. Hvert af dets punkter skal anvendes under hensyntagen til patientens tilstand og de eksisterende kontraindikationer. At insistere på den obligatoriske brug af komprimeringsstrømper fra deres side er simpelthen nonsens. Hvis de ikke selv forstår dette, kan jeg desværre ikke hjælpe dig med noget..
Jeg ønsker dig og din mand forsigtige læger.
For din mand en hurtig bedring.
Vær sund og pas på dig selv.
Hvis du er tilfreds med svaret, skal du markere det med ♥.

Læs Om Venetrombose